spreekkamer.jpg

transformationeel coach

In mijn werkwijze als transformationeel coach staat respect hoog in het vaandel. Iedereen doet zijn best en dat is mijn uitgangspunt. Maar mijn ervaring is dat je best doen niet altijd goed genoeg is. Herken jij dat ook dat je steeds weer tegen dezelfde ‘dingen’ aanloopt? Laat je niet voldoende aan andere mensen zien wat er binnenin je leeft, 

mijn werkwijze als transformationeel coach

waardoor je gemakkelijk aan je eigen wensen en behoeften voorbij gaat? Ben je geneigd om je probleem eerst zelf op te lossen voordat je het met een ander bespreekt?

Dit zijn enkele voorbeelden die kunnen knagen aan je gevoel van tevredenheid over jezelf en aan je zelfvertrouwen.

 
vrouw_achter_boeken.jpg
 

Investeer in jezelf

Bezig zijn met jouw eigen vraagstukken is een investering in jezelf. Je bouwt verder aan je persoonlijke ontwikkeling waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt en meer rust en plezier zult beleven aan je contacten thuis, je sociale relaties en op je werk.

 
 

Wat wil je graag bereiken?

In het eerste gesprek gaan we kennismaken. We gaan onderzoeken wat je coachvraag is en wat je graag wilt bereiken. Het aantal en de frequentie van de gesprekken bepaal je zelf. Een gesprek duurt een uur.

 

Interesse in personal coaching?

Heeft u interesse in persoonlijke coaching en bent u benieuwd naar de mogelijk-heden? Benader mij hiervoor via het contactformulier en vink de optie ‘individuele coaching’ aan.